Tusványosi beszéd

1 day agoAzt írja az a beszéd nyíltan fajgyűlölő volt. A miniszterelnök Tusványoson a fajok keveredéséről elhangzott beszéde miatt benyújtotta lemondását kedden Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott értesült a hvghu.


Tusvanyosi Komenymag A Fidesz Vert Izzadhat Hogy Fenntartsa Ezt A Bohoc Ellenzeket Ps Video

A Mazsihisz jelezte nem tudja értelmezni a beszéd.

. 2 days agoHeisler András a Mazsihisz elnöke találkozót kért a miniszterelnöktől. A szociológus Orbán Viktornak írt levelében úgy értékelt hogy a beszéd a legvérmesebb. Mint írják megdöbbenéssel értesültek a miniszterelnök beszédének azon részéről amelyben Orbán a fajok keveredéséről beszélt.

Eddig a Magyar Tudományos Akadémia 67 tagja írta alá az Orbán Viktor tusványosi beszédét elítélő nyilatkozatot. 1 hour agoErdélyi értelmiségiek petícióban határolódnak el Orbán tusványosi beszédétől További belföldi híreink Elhunyt Ipper Péter 32 százalék volt a munkanélküliség Magyarországon Gyurcsány öregúrnak hívja Orbánt aki szerinte menőfélben van Meghalt Kardos József Bánatáról vallott Fodor Zsóka. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Mazsihisz hivatalos közleményben tudatta hogy komoly aggodalmat váltott ki a zsidó közösségen belül Orbán Viktor Tusványoson elmondott beszéde.


Pin On Gazdasagi Kozeleti Politikai Pepita Hu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel